Design your own dinner
Sammensæt selv jeres 6-retters menu
inkl. ad libitum kvalitetsvine fra egen import, fadøl og sodavand
Mandag til torsdag Kr. 299,- & Fredag og lørdag Kr. 399,- (2 timer)
Reserverer bord fra kl. 17.00 ankomst senest 19.45
Vælg 6 af nedenstående til hele bordet
( ) Gravad laks - røget creme - granatæble - syrnet fløde - æble
( ) Carpaccio- syltet rødløg- parmesan
( ) Klassisk Cæsarsalat
( ) Okse tatar- estragon mayo- sprød kartoffel
( ) Sprøde tigerrejer- chippotle mayo- ærteskud
( ) Selleri i variation (Saltbagt, syltet og pure )
( ) Grønkålssalat vendt med syrnet fløde, mandler og tranebær
( ) Krokette af confiteret andelår
( ) Braiseret rødbede med broken gel på rødbede - urter
( ) Grillede kejserhatte med syltet tyttebær og kørvel
( ) Oksefilet- rødvinssauce- selleri
( ) Dagens fisk- Sauce Hollandaise- tyttebær
( ) Sprødstegt svinebryst med spicy sauce og frisk koriander
( ) Knust kartoffel- trøffelolie- urter
( ) Sprøde fritter- ost- urtesalt
( ) Gateau Marcel- skovbær kompot- limeskum
( ) Cheesecake- hindbær- brændt hvidchokolade
( ) 3 Unika oste- syltet nødder- knækbrød
Hertil serveres 2 slags hjemmebagte økobrød og aioli
Tilkøb ekstra ret kr. 30,- pr. person (købes til hele bordet)
( ) Bobler kr. 30,-
( ) Aftens cocktail kr. 50,-
( ) Dessertvin 35,-