>

Har du husket at booke din julefrokost?

Jul

 

Fra d. 13. november 2020 juler vi på Globen, så det er nu du skal booke til din julefrokost. Vi har sammensat en række lækre menuer, der giver mulighed for at vælge det, der netop matcher dit behov. Vi har plads til det meste, både små og store selskaber - op til 100 pers. Så uanset om I er mange eller få, er til det simple eller det overdådige tilbyder vi en sublim aften i hyggelige omgivelser med rigtig lækker mad. Se vores udvalg her på siden.


Aften

JULE ALL INCLUSIVE
Fra d. 13. november- 4 retter med vine ad libitum 495,- (torsdag 425,-)

Torsdag, fredag og lørdag kl. 18.00
(kan ikke bookes i eget lokale) 

 

Forret

Gravad laks a la Globen

Ørredrogn - røget æggeblommecreme - granatæble -

urteskilt syrnet fløde - syltet løg - æblekaviar

 

Mellemret

Hummerbisque

RImmet kammuslinger - grøn olie - frisk kørvel

 

Hovedret

Confiteret dansk vinter gris

Braiseret rødbede - broken gel af rødbede - grillet kejserhat - rødvinsreduktion på let røget marv

 

Dessert

Sable breton (French butter cake)

Pærekompot - kirsebær is - Amarena-kirsebær - krystalliseret hvid chokolade – Skovsyre

 

All Inclusive er et fælles arrangement, som starter kl. 18.00 torsdag, fredag og lørdag

hvor alle gæster/borde kommer.

I vil sidde sammen ved jeres eget bord/borde.

Dette tilbydes ikke i eget lokale.

Der bydes på velkomstbobler.

Aftenens tjener præsenterer aftens menu og vine, samt hvordan det ellers kommer til at foregår.

Så serveres der 4 retters menu, hvortil der vil blive serveret forskellige kvalitets vine ad libitum samt fadøl og sodavand.

Når middagen slutter efter desserten, stopper ad libitum ca. efter 2½ time.

Endelig antal 7 dage før. +/- 2 personer senest dagen før.

 

Så kan i naturligvis stadig blive hængende bagefter.

 

 

 

 

 

 

 

JULE 3-, 4- ELLER 5-RETTERS MENU
3-, 4- eller 5-retters menu

(alle dage fra kl. 17)

Skal forudbestilles

Nyd tre/fire eller fem lækre retter kreeret af sæsonens lækreste råvarer, tilsat et strejf af jul.

Forret

Gravad laks a la Globen

Ørredrogn - røget æggeblommecreme - granatæble - urteskilt syrnet fløde - syltet løg

 

Mellemret

Hummerbisque

Stegte kammuslinger - grøn olie - frisk kørvel

 

Hovedret

Confiteret dansk vinter gris

Braiseret rødbede - broken gel af rødbede - grillet kejserhat - rødvinsreduktion på let røget marv

 

Ost

Udvalg af husets oste

 

Dessert

Sable breton (French butter cake)

Pærekompot - kirsebær is - Amarena-kirsebær - krystalliseret hvid chokolade – Skovsyre

3 retter kr. 329,- / 4 retter kr. 379,- / 5 retter kr. 429,- pr. pers.

 

 

 

 

JULEBORD
JULEBORD 335,-

(alle dage fra kl. 17 - min. 6 personer)

Skal forudbestilles

 Julebordet serveres til selskaber over 6 personer. 
Her er alt hvad et ægte julehjerte banker for... og mere til!
Menuen består af fem fad-serveringer ved bordet med alskens julede lækkerier.

 

På bordet fra start

Hjemmelavede stegte sild med fennikel og krydderurter

Marinerede sild med karrysalat, løg og kapers.

Hjemmebagt rugbrød og hvedebrød med smør.

Brødet vil være på bordet fra første til tredje servering.

 

Forret

Røget laks med hjemmelavet sennepsdressing

Håndpillede rejer, kogte æg, citron, mayonnaise og dild

Paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

 

Mellemret

Frikadeller hjemmelavet rødkål med appelsin

Julepostej med bacon

 

Hovedret

Kamsteg med sprøde svær og orangesvesker

Globens karamelliseret kartofler

Dampede petit kartofler og Globens julesauce

 

Dessert

Ris a la mande med kirsebærsauce med ristede mandler

 

 

JULEBORD DELUXE
JULEBORD 395,-

(alle dage fra kl. 17 - min. 6 personer)

Skal forudbestilles

Til dig som ønsker et større udvalg på dit julebord.

 Julebord Deluxe serveres til selskaber over 6 personer. 
Her er alt hvad et ægte julehjerte banker for... og mere til!
Menuen består af fem fad-serveringer ved bordet med alskens julede lækkerier.

 

På bordet fra start

Hjemmelavede stegte sild med fennikel og krydderurter

Marinerede sild med karrysalat, løg og kapers.

Hjemmebagt rugbrød og hvedebrød med smør.

Brødet vil være på bordet fra første til tredje servering.

 

Forret

Røget laks med hjemmelavet sennepsdressing

Hønsesalat med ristet svampe, syrnet fløde og krydderurter

Håndpillede rejer, kogte æg, citron, mayonnaise og dild

Paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

 

Mellemret

Frikadeller hjemmelavet rødkål med appelsin

Grov kålpølse med sennep og hjemmelavet agurkesalat

 Julepostej med bacon 

 

Hovedret

Rosa stegt andebryst og æblesauté med grønkål

Kamsteg med sprøde svær og orangesvesker

Globens karamelliseret kartofler

Dampede petit kartofler og Globens julesauce

 

Dessert

Ris a la mande med kirsebærsauce med ristede mandler

 

 

 

Drikkevare-løsninger

DRIKKEVARE-PAKKER

 AD LIBITUM DRIKKEPAKKER 

3t. 299,- / 4t. 365 / 5t. 429,- / 6t. 479,- / 7t- 529,- / 8 t. 579,- pr. pers.

Fadøl, rød- og hvidvin, sodavand og isvand 

Vi serverer velkomstbobler på husets regning ved bestilling af 5t. ad libitum og derover. 

 

TILVALG:

Snaps

Vælg imellem Linie akvavit og Rød ålborg  (alle 70 cl) 

650 kr. pr. flaske 

 

Velkomstbobler

(Vi serverer velkomstbobler på husets regning ved bestilling af 5 t. ad libitum og derover) 

49,- pr. pers. 

 

Kaffe/the

(efter middagen) 

39,- pr. pers. (79,- inkl. avec) 

 

Longdrinks ad libitum

(efter middagen, og kun i forbindelse med køb af min. 5t. ad libitum aften-drikkepakke) 

Gin/Tonic, Rom/Cola og Vodka/Juice 

89,- pr. pers. 

 

*** Valgte drikkevare-løsning gælder hele selskabet ***

Forespørgsel?

Send os en mail på mail@globen-flakket.dk med dine ønsker. Vi har også aflukkede selskabslokaler.