BRUNCH ALL INCLUSIVE

PÅ 1. SAL
Brunch all inclusive på restaurant ved åen i aarhus.

Vores populære og luksuriøse brunchbuffet

 

Lørdage & søndage samt udvalgte helligdage

Vi anbefaler at du reserverer bord, hvis du ønsker vores Brunch All Inclusive

 

269,- pr. person (2 timer)

Børn 3-10 år: 50% / Børn 1-2 år: 75%

 

Vores Brunch All Inclusive finder sted i vores lokaler på 1. sal

lyst, lækkert og med udsigt til åen og smugkig til havnen

DRIKKEVARER

Velkomstbobler

Ad libitum:
Alm. kaffe & te flere varianter.
Vores populære hjemmelavede drikkevarer:
Bananmilkshake – ingefær/lime lemonade –
kakao milkshake – hindbær/ananas smoothie.
Friskpresset appelsinjuice.

MENU

Alt det lækre fra den klassiske brunch

MENUBESKRIVELSE

Økologisk græsk yoghurt med skovbær kompot 

Rugbrøds müsli & müsli med ristet kerner/nødder

Ristede kokosflager & tranebær toppings

Knækbrød, Bornholmske rugkiks & franske croissanter

Surdejs maltbrød, boller & rugbrød (Alle er vegansk), samt smør 

Globens crunchy hasselnøddecreme

Sæson marmelade & honning

Chorizo & Serrano skinke

Hønsesalat med krydderurter

Koldrøget laks med krydderurtecreme 

Falafel med spidskål & persilledressing 

Globens hjemmerøget brie hertil tomat marmelade

Tang sø ost med Kalamata oliven

Port salut skære ost

Bagt laks med pestocreme 

Flere spændende sæson salater (altid en vegansk)

Pesto, Mojo, & chilihumus

Grignotons pølser og blandede nødder

LUNE RETTER

”Frittata” Italiensk æggekage med kartoffel og spinat

Røræg & bacon

Brunchpølser (laktose- og glutenfri)

Kartoffel rösti 

Leverpostej & ristede svampe

Bagte bønner i tomatsauce

Langtidsbagt tomater med timian

Frikadeller

Marineret kylling spyd med chili og timian

DET SØDE

Frisk frugtsalat 

Brownie med nødder og chokolade 

Wienerbrød & morgenkage

Vanilje panna cotta med bær

Chia grød med karamel

Globens Vafler med sirup

Med forbehold for små ændringer i menuen

Vi glæder os til at se dig!

Ønsker du at booke
et bord?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.