AFTEN

Alle dage fra kl. 17.00
aftensmad. restaurant ved åen og centralt i aarhus. aftenmenu
APERITIF & SNACKS

Cava 65,- / Lillet Vive 70,-
2 snack 75,- / 3 snacks 110,- / 4 snacks 150,-

Rodfrugtchips…………….39,-

Rødbede, kartoffel, gulerod og pastinak

Nødder og pølse………….49,-

Spanske snackpølser, blandede nødder og soyaristede mandler

Ost og oliven……………….49,-

Kalamata oliven og røget cheddar

Pesto med grissini.………89,-

Basilikumpesto med grissini

GLOBENS ALL INCLUSIVE.......599,-

Torsdage, fredag & lørdage kl. 18.00-21.00
Velkomstbobler & snacks
4-retters menu af sæsonens lækreste råvarer, inkl. ad libitum kvalitetsvine, fadøl, hjemmelavet saft, isvand, sodavand, kaffe, te og sødt m.m.

I ALT KUN 599 ,- PR. PERSON
OBS! Torsdag kun 499,- pr. person
(forudbestilling nødvendig)

GLOBENS KLASSISKE CAFÉ- OG BRASSERIERETTER

Alle dage fra kl. 17.00
BURGERE

(kan laves glutenfrit)

Cheese/bacon………………………..160,-

Briochebolle, hakkebøf, bacon, cheddar, syltede rødløg, frisk tomat, ketchup, burgerdressing, agurk og salat.

Dobbelt bøf, ost og bacon: 28,-

Chicken salsa……………………160,-

Briochebolle, stegt kylling, salsa, frisk tomat, jalapeno, aioli, syltede agurk, cheddar og salat.

Dobbelt kylling og ost: 28,-

Vegetar…………………………………..160,-

Briochebolle, sprøde falafler, syltede rødløg, salat, frisk tomat, agurk og persilledressing.

Dobbelt op på fyld: 28,-

// Alle brugere serveres med pommes frites eller ristede kartofler, samt hjemmelavet aioli.

SALATER & PASTA

Pasta med kylling…………………..165,-

Serveres i rødkarrysauce med bacon, mandler, svampe og Gran Spicco (a la parmesan).

Globens cæsarsalat……………….139,-

Kylling, marineret hjertesalat, sprøde croutoner, syltet rødløg, Gran Spicco (a la parmesan) og krydderurter.

Vegansk falaffelsalat……………….129-

Sprøde falafler, rodfrugtchips, persilledressing og saltede ristede mandler på salat af blandet grønt, spidskål og krydderurter.

Fish n’ chips…………………………….149,-

Serveres med sauce Tartare, citron og urter.

Nachos med smeltet cheddar….110,-

med kylling …………………………….129,-

Serveres med salsa, creme fraiche og jalapenos

Tilvalg guacamole: 15,

 

GLOBENS 1-2-3'er

VÆLG 1, 2 ELLER 3 RETTER MED VIN

FORRET
Hummerbisque
Tigerrejer – balsamicoreduktion –rød radiseskud

HOVEDRET
Farseret Poulard
Tomat - hvidløg - urter
Sauce au poivre

DESSERT
Vaniljemazarin
Brombærchokolade - citroncreme - troldegrene - syrnet fløde

3 retter uden vin 249,-
1 ret / 1 glas vin 249,-
2 retter / 2 glas vin 299,-
3 retter / 3 glas vin 399,-

Mandag til lørdag kl. 17.00-21.00

FORRETTER

Carpaccio af oksemørbrad…………..89,-

Serveres med croutons, syltede shiitake, grov sennepsmayo og Unika karamelsten

Hummerbisque…………………………..89,-

Serveres med tigerrejer, balsamico reduktion og rød radiseskud.

Skagen skinke fra slagter Munch……………………………89,-

Serveres med syltede bøgehatte, jordskokkechips, peberrodsskum og tyttebær.

Tapasbræt (delevenlig)…………………169,-

4 slags lufttørret pølser, serrano skinke, lakserilette, ørredrogn, 2 lækre unika oste, oliven, mojo, pesto, saltede mandler, grissini.

 

Serveres med aioli og 2 slags malt- og hvedebrød lavet på surdej.

HOVEDRETTER

Vegetaren – Bønne/kikærte “bøf” (vegansk)……140,-

Sæsonens fisk med hasselnødde/lime crust……215,-

New York Strip af kornfodret kvæg

200 gram ……………………………………………..199,-

300 gram ……………………………………………..229,-

Ribeye – 350 gram…………………………………………225,-

Oksemørbrad – 250 gram………………………………229,-

SIDERS - Vi anbefaler 2 siders til din hovedret

// Siders serveres i skåle, så de kan deles, som man har lyst.

Grillede squash med trøffelolie og purløg…….40,-

Ristede svampe med hvidløg og timian……………40,-

Avocado med citron, mandelolie og ristede mandler ………………..40,-

Friteret blomsterkål med cæsardressing…………40,-

Hårdt ristede gulerødder med fint revet citron og peberrod………….40,-

Sprøde kæmperejer med chipotle-mayo…………45,-

Petitkartofler med krydderurter……………………….40,-

Knuste kartofler med trøffelolie og skalotteløg…40,-

Sprøde fritter (med krystalost og purløg + 12,- …40,-

SAUCER

1 valgfri sauce

Hjemmepisket lun sauce bearnaise med frisk estragon

Hjemmepisket lun sauce hollandaise

Whiskeysauce

Kraftig rødvinssauce

VI HAR OGSÅ RETTER I BØRNEHØJDE!

Burgere, pastaretter m.m. – spørg tjeneren 🙂

 

DET SØDE

Vaniljemazarin………………………………….75,- 

Serveres med brombærchokolade, citroncreme, troldegrene, 

og syrnet fløde

Saltet karameltærte……………………………..75,-

Serveres med mokkais.

Cheesecake………………………………………..75,-

Serveres med hindbærsorbet og krystalliseret chokolade.

Camenbert frit…………………..…………………..75,-

Serveres med ristet focaccia, solbærmarmelade og druer.

Nytår menu. 4 retter. dessert

Vi glæder os til at se dig!

Ønsker du at
booke et bord?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.